Over ons

Welkom bij Restaurant El Generaal

Welkom bij El Generaal 

In ons sfeervol ingerichte restaurant kunt u genieten van onze grill gerechten die wij met passie en liefde voor u en uw gezelschap bereiden. 

Wij maken uitsluitend gebruik van eerlijke, verse en de aller beste producten.Onze steaks zijn afkomstig uit Australië van de black agnus rund. Onze keus voor Australië is weloverwogen. Black Angus runderen kunnen gretig grazen op uitgestrekte weiden. De dieren voeden zich voornamelijk met gras, mais en granen. Zonder hormonen, zonder preventieve antibiotica en krijgen geen dierlijke grondstoffen toegediend. Al deze omstandigheden zorgen voor gelukkige en gezonde runderen wat zich terug betaalt in constante superieure kwaliteit.Daarbij zijn ze volledig traceerbaar en kunnen wij garanderen dat onze gerechten een eerlijk leven hebben gehad en dus ook daadwerkelijk halal zijn.

 Dankzij de uitstekende ligging op slechts 10 minuten van Eindhoven  centraal en volop gratis parkeergelegenheid is ons restaurant ook geschikt voor u als werkplek waarbij u onder het genot van een kopje koffie en/of muntthee rustig uw werkzaamheden kunt verrichten.

 

tot snel

* * * 

© 2017  el generaal